Apartmani "Ruža"

Apartmani Ruža nalaze se u malom mjestu Stanići, udaljenom 5 km od Omiša, prema Makarskoj i Dubrovniku. Ovdje ćete uživati u čistom moru, svježem zraku te miru i tišini. Udaljenost od Splita je 25 km, zračne luke 50 km, Makarske 35 km.

Povećaj

Dolazak

Ako dolazite autom koristite autocestu A1 (Zagreb-Split). Imate dvije mogućnosti:

1. Izlaz Dugopolje-Split-Omiš-Stanići - 5 km od Omiša prema Makarskoj ulazite u mjesto Stanići, nakon nekoliko stotina metara sa vaše desne strane odmah uz cestu ugledat ćete tablu "Apartmani Ruža Milardović" (vidi sliku). Nekoliko metara prije table je strmi put kojim se spustite tridesetak metara i s lijeve strane vidjet ćete apartmane.

2. Izlaz Šestanovac-Dupci-Mimice-Stanići - kad dođete u mjesto Stanići, nekoliko stotina metara nakon restorana "Sun City" sa vaše lijeve strane ugledat ćete tablu "Apartmani Ruža Milardović" (vidi sliku) , a nekoliko metara nakon table skrenite niz strmi put i spustite se tridesetak metara, s vaše lijeve strane su naši apartmani.

Povećaj

Apartmani "Ruža" sadrže 8 studio apartmana na 2 kata (4 apartmana na svakom katu). Udaljenost od plaže je 30 metara, parking osiguran. U blizini je nekoliko trgovina i restorana, prodavaonica svježeg voća i povrća, te suvenirnica. Na samoj plaži nalazi se caffe bar i pizzeria.

Adresa apartmana "Ruža" je:

Apartmani "Ruža"

Velika Luka 10

Stanići (Tice)